Specials

Veel van onze werkzaamheden zijn goed te plaatsen onder een bepaald onderdeel op deze site, er zijn echter ook legio werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben die niet onder 1 specifieke noemer te plaatsen zijn.

Zo vervangen wij kozijnen in velerlei soorten en maten, variërend van hardhout, kunststof of aluminium, geplaatst inclusief beglazing. Ook vernieuwen wij voordeuren, achterdeuren, binnendeuren, schuurdeuren, en garagedeuren in allerlei varianten. Voor het bouwen van een carport kunt u bij ons terecht. Tevens voor het vernieuwen van uw pannendak, al dan niet met het aanbrengen van een geïsoleerde dakplaat om tevens de constructie beter te isoleren. Vernieuwen van boeidelen rondom gootconstructies, dakkapellen, garages kunt u vakkundig laten uitvoeren door ons ervaren personeel.

GEEN STANDAARD MATERIAAL?

Wilt u een bankirai of een kunststof vlonder? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u werkzaamheden die u niet op deze site heeft terug kunnen vinden? Neemt u dan toch contact met ons op zodat wij u voor deze werkzaamheden een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

portfolio

VRIJBLIJVEND EEN PRIJSBEREKENING?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u kunt ook direct een offerte aanvragen via ons contactfromulier.