Aanbouw

Er zijn vele varianten bij het realiseren van een uitbreiding aan het woonhuis. Wenst de opdrachtgever hardhouten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen, openslaande deuren of een schuifpui, buitenwanden van metselwerk of een houten buiten afwerking, een plat dak of een serre-dak, kortom de mogelijkheden zijn legio.

Om tot een weloverwogen beslissing te komen op het gebied van een uitbreiding, kan BergBouw B.V. U adviseren. Vervolgens kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen op basis van de verzamelde gegevens op locatie en de besprekingen met de opdrachtgever.

VERGUNNINGSVRIJ BOUWEN

Volgens de nieuwe richtlijnen is het mogelijk een uitbreiding van 2,5 meter diepte, aan de achterzijde van het woonhuis vergunningsvrij op te richten. Veelal adviseren wij om toch een bouwtekening en een constructie-tekening te maken. Hierdoor kunnen bouwkundige details van te voren besproken worden met de opdrachtgever en is het voor alle partijen duidelijk, welke verwachtingen er gesteld worden. Een constructie-berekening adviseren wij ten alle tijden om te voorkomen dat er later verzakkingen of scheuren op gaan treden in de uitbreiding, waar men lang van hoopt te genieten.

Hieronder volgen een aantal uitbreidingen welke gerealiseerd zijn bij onze opdrachtgevers, misschien zijn het welkome idee├źn voor Uw geplande uitbreidingen. Staat Uw idee hier niet bij, neem contact met ons op en wij kunnen Uw vragen beantwoorden.

portfolio

VRIJBLIJVEND EEN PRIJSBEREKENING?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u kunt ook direct een offerte aanvragen via ons contactfromulier.